Voedselbos Zeewolde wint Kern met Pit trofee

Voedselbos Zeewolde ontvangt Kern met Pit predikaat tvw €1.000,-

Bedankt voor het stemmen!

Een jaar na de start van het idee voor het Voedselbos in Zeewolde ontving dit project een predicaat. Omdat dit initiatief dat startte als een buurtinitiatief in een jaar gestart is en ook echt gerealiseerd wordt en dankzij hard werk, veel samenwerkende partijen en alle vrijwilligers uitgroeit tot iets groters. Dat resulteerde in de winst van een trofee.

Voedselbos Zeewolde wint een trofee tvw €1.500,- voor het project.

Wat houdt dit in voor het Voedselbos? Buiten dat we meer geld ontvangen om het project nog beter uit te kunnen voeren en te blijven ondersteunen maken we kans op een extra prijs. Uit elke provincie maakt 1 project kans op de gouden, zilveren of bronzen Pit.

Bekijk de video

Lees het artikel op Omroepflevoland.nl

Gaan we ook de gouden, zilveren of bronzen Pit winnen?

Dat hopen wij natuurlijk wel! De landelijke winnaar wordt bepaald door internetstemmen en een vakjury. Uiteraard laten wij jullie weten wanneer de stembus voor deze landelijke prijs open gaat! Stem je dan ook weer mee?

Interview in Mens en Natuur

In het herfstnummer van Mens en Natuur, het landelijke IVN blad staat een interview met Lydia Waterreus over ons prille voedselbos initiatief. Erg leuk om te merken dat veel mensen in Nederland dit blad lezen. Nog voordat we zelf het stukje gelezen hadden kwamen er al reacties uit allerlei hoeken. Van een wilgenvlechter uit Cuijk tot een voedselboscollega uit Leeuwarden.