Dinsdagavond 15 november houden wij een informatieavond over het initiatief Voedselbos Zeewolde. Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. Weet u nog iemand voor wie deze avond interessant kan zijn, die is ook welkom! De avond ziet er ongeveer alsvolgt uit:

19.30    Ontvangst

20.00    Plan Voedselbos Zeewolde

20.15    Lezing over voedselbossen

21.00    Pauze

21.15    Met elkaar in gesprek

22.00    Einde van de avond

Aanmelden kan via de knop hieronder of via de website. Wij hopen veel mensen te mogen verwelkomen de 15e. Er zijn inmiddels 60 sympathisanten, we willen graag doorgroeien naar de 100+. U helpt ons door dit bericht te delen of door te sturen, waarvoor dank.

Update:

Het is alweer twee weken geleden, de informatieavond over het Voedselbos Zeewolde. Graag willen we iedereen nogmaals bedanken voor de belangstelling. Wij vonden het een prima avond met verhaal en interactie. Er was ook tijd om een aantal mensen persoonlijk te spreken en te peilen naar belangstelling voor een actieve rol. Ontzettend fijn om te zien dat mensen er zin in hebben!

Een week eerder zijn we met het initiatiefboek onder de arm bij wethouder Dijksterhuis langs geweest om onze wens toe te lichten. Ook hij was enthousiast over dit initiatief en er is afgesproken dat er binnen of buiten (subsidie) de gemeente gezocht gaat worden naar financiering. Tijd om het plan verder te brengen!

Inmiddels hebben we meer dan 70 sympathisanten! De groei zit er nog steeds in. Het plan is om een groep mensen bij elkaar te brengen die betrokken willen zijn bij de uitvoering van het voedselbos. In hoofdstuk 9 van het initiatiefboek staat iets geschreven over de realisatie, dan heeft u vast een idee. Zodra er groen licht is komen we bij jullie terug.

Voor iedereen die de avond heeft gemist, download het initiatiefboek. Wie de presentatie over voedselbossen graag wil bekijken kan mij mailen, dan stuur ik deze per mail.